El restaurant disposa d’un menjador per 75 persones, on es pot gaudir d’una gran cuina catalana i 100% casolana, herencia de la nostra Padrina Emilia on destaquen els següents plats:
ESCUDELLA o VIANDA, CANELONS DE CASA, MONGETES BLANQUES ESTOFADES, MACARRONS, TRINXAT DE COL, VEDELLA AMB BOLETS, ESPATLLA DE XAI, POLLASTRE AMB BOLETS, CONILL A L’ALL, LLONGANISSA DE CASA, CABRIT AL FORN, PEUS DE PORC, FETGE DE XAI etc….
I destacar també els nostres postres “tots casolanes” Flam, Crema Catalana, Quallada amb mel i nous, Tiramisú, Compota de Poma, Pastís de formatge, Codony amb formatge….
* Si veniu a menjar al nostre Restaurant, no dubteu en demanar plats elaborats amb productes 100% naturals del nostre Hort Particular com:
Amanida Catalana, Trinxat de Col o Bleda, Mongetes “Fessols” Blanques Estofades, Mongeta Tendra amb Patates o amb Pernil i Tomata, Carbassó al forn farcit de carn o de verdures, Crema de Carbassó, Porros i Carbassa 😉
* Durant la Temporada d’Hivern no dubteu a demanar el nostre MANDONGO 100% casolà fet al nostre foc a terra
I si veniu en temporada de Bolets no dubteu en demanar:
Pollastre al forn amb Ceps o Camagrocs, Rodó de Vedella amb Salseta i Bolets, Xai Guisat amb Ceps, Truites de Camagrocs o Carreteres “moixernons” 😉
L’horari del restaurant és: de dimarts a diumenges de 13h a 15’30h
El preu del menú és de 18,50 € per persona ( 2 plats, postre, pa, vi i aigua )
Els dilluns TANCAT
Fins el 31 juliol feu #shopsmall a casa nostra amb American Express 😉
Aquí teniu alguna de les coses que fem a Hotel Fonda Mas
Pate de casolà Magdalenes casolanes Macarrons Ous farcits amb tonyina
Confitat de porc casolà Peres al Vi i Xocolata