0

Restaurant

menjador1

El restaurant disposa d’un menjador per 75 persones, on es pot gaudir d’una gran cuina catalana i 100% casolana, herencia de la nostra Padrina Emilia on destaquen els següents plats:

ESCUDELLA o VIANDA, CANELONS DE CASA, MONGETES BLANQUES ESTOFADES, MACARRONS, TRINXAT DE COL, VEDELLA AMB BOLETS, ESPATLLA DE XAI, POLLASTRE AMB BOLETS, CONILL A L’ALL, LLONGANISSA DE CASA, CABRIT AL FORN, PEUS DE PORC, FETGE DE XAI etc….

I destacar també els nostres postres “tots casolanes” Flam, Crema Catalana,  Quallada amb mel i nous, Tiramisú, Compota de Poma, Pastís de formatge, Codony amb formatge….

foc   bar.

* Si veniu a menjar al nostre Restaurant, no dubteu en demanar plats elaborats amb productes 100% naturals del nostre Hort Particular com:

Amanida Catalana, Trinxat de Col o Bleda, Mongetes “Fessols” Blanques Estofades, Mongeta Tendra amb Patates o amb Pernil i Tomata, Carbassó al forn farcit de carn o de verdures, Crema de Carbassó, Porros i Carbassa  ;-)

Hort

 

* Durant la Temporada d’Hivern no dubteu a demanar el nostre MANDONGO 100% casolà fet al nostre foc a terra

Mandongo

IMG-20150123-WA0008                IMG-20150123-WA0006

I si veniu en temporada de Bolets no dubteu en demanar:

Pollastre al forn amb Ceps o Camagrocs, Rodó de Vedella amb Salseta i Bolets, Xai Guisat amb Ceps, Truites de Camagrocs o Carreteres “moixernons” ;-)

10711095_941254919221579_7784417931545200235_n

L’horari del restaurant és: de dimarts a diumenges de 13h a 15’30h 

El preu del menú és de 14 € per persona ( 2 plats, postre, pa, vi i aigua )

Imagen2

 

Aquí teniu alguna de les coses que fem a Hotel Fonda Mas

1469827_987773334569737_4851823998710353947_n    20141220_160057    20150130_112735    20150128_143910

         Pate de casolà                  Magdalenes casolanes                     Macarrons                    Ous farcits amb tonyina

20150128_115707    20150128_142334

 Confitat de porc casolà            Peres al Vi i Xocolata

Mencions del nostre Restaurant en els mitjans de comunicació.

* Entrevista a Emilia Badia propietària Fonda Mas “Els Nostres Avis”

* Reportatge diari Segre 01/09/1996 “Parada y Fonda”

* Revista Descobrir.cat del nº 167 – Abril 2012

* Revista Descobrir.cat del nº 209, dedicada a LA RIBAGORÇA , pàgina 78. 

* Article TRADICIÓ HOSTALERA MILENARIA  “Ara que sóc gran” de Marc Cerón – @marcceron al diari La Manyana (01/03/17)

* Article al Suplement Dominical del Segre “PLAERS” de Vidal Vidal (07/05/17)

*  RECONEIXEMENT de Joventut. Generalitat de Catalunya per la nostra COL·LABORACIÓ amb el Carnet Jove de Catalunya

Una trentena d’establiments de Alta Ribagorça obtenen el distintiu “Ecohostaler”…. NOSALTRES SOM UN D’ELLS  

 

Moltes gràcies !!!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>