0

Restaurant

menjador1

El restaurant disposa d’un menjador per 75 persones, on es pot gaudir d’una gran cuina catalana i 100% casolana, herencia de la nostra Padrina Emilia on destaquen els següents plats:

ESCUDELLA o VIANDA, CANELONS DE CASA, MONGETES BLANQUES ESTOFADES, MACARRONS, TRINXAT DE COL, VEDELLA AMB BOLETS, ESPATLLA DE XAI, POLLASTRE AMB BOLETS, CONILL A L’ALL, LLONGANISSA DE CASA, CABRIT AL FORN, PEUS DE PORC, FETGE DE XAI etc….

I destacar també els nostres postres “tots casolanes” Flam, Crema Catalana,  Quallada amb mel i nous, Tiramisú, Compota de Poma, Pastís de formatge, Codony amb formatge….

foc   bar.

* Si veniu a menjar al nostre Restaurant, no dubteu en demanar plats elaborats amb productes 100% naturals del nostre Hort Particular com:

Amanida Catalana, Trinxat de Col o Bleda, Mongetes “Fessols” Blanques Estofades, Mongeta Tendra amb Patates o amb Pernil i Tomata, Carbassó al forn farcit de carn o de verdures, Crema de Carbassó, Porros i Carbassa  😉

Hort

* Durant la Temporada d’Hivern no dubteu a demanar el nostre MANDONGO 100% casolà fet al nostre foc a terra

Mandongo

IMG-20150123-WA0008                IMG-20150123-WA0006

I si veniu en temporada de Bolets no dubteu en demanar:

Pollastre al forn amb Ceps o Camagrocs, Rodó de Vedella amb Salseta i Bolets, Xai Guisat amb Ceps, Truites de Camagrocs o Carreteres “moixernons” 😉

10711095_941254919221579_7784417931545200235_n

L’horari del restaurant és: de dimarts a diumenges de 13h a 15’30h 

El preu del menú és de 15 € per persona ( 2 plats, postre, pa, vi i aigua )

Imagen2

Aquí teniu alguna de les coses que fem a Hotel Fonda Mas

1469827_987773334569737_4851823998710353947_n    20141220_160057    20150130_112735    20150128_143910

         Pate de casolà                  Magdalenes casolanes                     Macarrons                    Ous farcits amb tonyina

20150128_115707    20150128_142334

 Confitat de porc casolà            Peres al Vi i Xocolata

Mencions del nostre Restaurant en els mitjans de comunicació.

* Entrevista a Emilia Badia propietària Fonda Mas “Els Nostres Avis”

* Reportatge diari Segre 01/09/1996 “Parada y Fonda”

* Revista Descobrir.cat del nº 167 – Abril 2012

* Revista Descobrir.cat del nº 209, dedicada a LA RIBAGORÇA , pàgina 78. 

* Article TRADICIÓ HOSTALERA MILENARIA  “Ara que sóc gran” de Marc Cerón – @marcceron al diari La Manyana (01/03/17)

* Article al Suplement Dominical del Segre “PLAERS” de Vidal Vidal (07/05/17)

*  RECONEIXEMENT de Joventut. Generalitat de Catalunya per la nostra COL·LABORACIÓ amb el Carnet Jove de Catalunya

Una trentena d’establiments de Alta Ribagorça obtenen el distintiu “Ecohostaler”…. NOSALTRES SOM UN D’ELLS  

* El programa  Via Lliure”  de Rac1  (31/03/19) buscava els millors MACARRONS de Catalunya i SORPRESA… mireu qui surt a les recomanacions dels oients 

Moltes gràcies !!!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>